Dansk-sproget valgEnglish versionsKontaktBlogsSlå menu til og fraNavigation

Univers

Dig, salg og kærligheden

Indsigt, inspiration og input til dig og dit forhold til salg og køb.

Du vil opleve, at vi altid målretter vores indsats til mennesket, med stram snor i videnskab og forskning i salg, adfærd, og hvad der påvirker sælger og køber.

Kærligheden i salg læses af mange som modsætninger. Hos SalgsPiloterne er de sammenfaldne, fordi vi definerer kærlighed som et forhold med respekt, ligeværdighed og oplevelsen af gensidigt udbytte.

At sælge er at hjælpe

Salg er langt mere menneskeligt, end fortiden har formidlet. Du vil sammen med os opdage, hvordan du sparer dig selv for besvær, får større garanti for resultater og gør det nemt for dig at være sælger.

Vi bruger kun sunde, beviselige, sikre og kærlige mentale og konkrete metoder og værktøjer.

Vores ubeskedne mål er at skabe respekt om salget som fag og hjælpe dig til at blive en lykkelig sælger. Når du forstår og føler, at - at sælge er at hjælpe, bliver du glad = lykkelig. Lykkelige sælgere får lykkelige kunder, og lykkelige kunder kommer igen.

Universet:

Foredrag

 

Uddannelser

 

Kurser

 

Rådgivning

 

Gratis værktøjer

SalgsPiloternes univers

Alt hvad vi har, gør og tænker, for enden af dine fingre og foran dine øjne! Brug os og vore gratis værktøjer ude i salgets virkelighed.Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website