Dansk-sproget valgEnglish versionsKontaktBlogsSlå menu til og fraNavigation

Lede chefer og ledende chefer

At være led eller leder

Man må antage, at 99% af alle ledere har en ambition om at være den bedst mulige leder for deres medarbejdere. Især fordi ledelse er at "skabe resultater igennem mennesker".

 

Alligevel peger over 70% af alle, der siger deres stilling op, på lederen og ledelsen om hovedårsagen til opsigelsen.

 

(Salgs)lederen skal aldrig være så led, at kollegerne siger op. Lederen skal lede, så medarbejderen aldrig får lyst til at sige op på grund af lederen.

 

Du skal altså både være inspireret og selv inspirere dine medarbejdere. Den opgave gør du lettere for dig selv sammen med os, så du altid har adgang til nye ideer, tanker og måder at se at lede og ledelse på. 

Dig og ledelse

Mange salgschefer bliver salgschef, fordi de var gode sælgere. Desværre er en god sælger aldrig nødvendigvis en god leder.

 

For at have indsigt i hvordan du leder mennesker, skal du have indsigt i dig selv. Du skal aldrig "være en leder". Du skal være dig, der leder.


Sammen med SalgsPiloterne kommer du, dit salg og din ledelse på en rejse, der starter med dig, flyver ind i dine medarbejdere og ender det vigtigste sted for alle salgsledere - hos kunden. 

 

Ægte salgsledelse er at skabe salg igennem sælgere og blive ved med det.

Salgsledelse & ledelse

Bliv Pilot i Salgsledelse - 4 intensive dage og 3 nætter med fuld fokus på ledelse af salg og sælgere:

SalgsPiloternes Pilot i Salgsledelse

 

Alternativt får du hos MenneskeKenderen dybtegående ledelsesundervisning, rådgivning og sparring - også når du er leder i salg og marketing.

 

http://www.menneskekenderen.dk/raadgivning/ledervejledning/

Foredrag til ledelse

Man kan umuligt lære at cykle på et timers foredrag. Man kan blive inspireret til at lære at cykle. Sådan er det også med vores indlæg. Vi kan inspirere dig og dine kolleger, men man kan aldrig ændre adfærd alene igennem et foredrag eller en workshop.Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website